123 Lean Body Programma

Home / Over ons / 123 Lean Body Programma

123 Lean Body Programma

Het 123LB Programma duurt minimaal 3 maanden en kan eventueel verlengd worden. Er wordt gestart met een gratis intakegesprek waarbij de situatie van de klant in kaart wordt gebracht, er een bodycheck gedaan wordt om een beeld van de huidige gezondheid te krijgen en er ruim de tijd is om vragen te stellen en kennis te maken met de coach. Er wordt een goed beeld geschetst van wat er in de drie maanden coaching verwacht kan worden. Nadat gestart wordt met het programma volgen er 12 contactmomenten waarbij er tevens bodychecks verricht worden, er geoefend wordt en er adviezen uitgebracht worden op het gebied van voeding, beweging en suppletie ter ondersteuning. Dit zijn immers de 3 pijlers waarop het programma gebaseerd is. Het hele programma staat in het teken van een goede gezondheid, dus er wordt niet gecrasht en wordt er niet standaard met maaltijdvervangers en/of shakes gewerkt. De sportschool is niet verplicht, bewegen kan immers op vele manieren en iedereen heeft zijn of haar eigen favorieten.

Voeding
Met het 123LB programma gaan we niet op dieet, maar we kijken per klant naar het voedingspatroon en kijken we waar verbetering kan plaatsvinden. Een natuurlijk eetpatroon zonder fratsen, wat lekker is en makkelijke vol te houden is. Gewoon en lekker!

Beweging
We stimuleren dat mensen gaan, of blijven bewegen. Dit doen we met oefeningen die gericht zijn op de grote spiergroepen. Laagdrempelig en zeer effectief. Deze oefeningen worden gewoon thuis uitgevoerd, meerdere keren per dag.

Suppletie
Naast begeleiding bij voeding en beweging, gebruiken we 100% natuurlijke en biologische voedingssupplementen voor de algehele gezondheid, reiniging, gewichtsvermindering, veelzijdige aanpak van bevorderen van vetverlies, onderdrukking van de eetlust en meer energie. Deze voedingssupplementen zijn op basis van groente- en fruit extracten, gevriesdroogde granen, wieren, zaden en kiemen, grassen, kruidenextracten en aminozuren van farmaceutische klasse, vitaminen en mineralen. Hierbij gaat het niet om de optelsom van diverse ingrediƫnten maar om de synergie, de natuurlijke samenhang van de diverse stoffen in de producten. Ook bevatten enkele producten veel plantaardige eiwitten, vezels, zemelen en probiotica, die bijdragen aan een gezonde darmflora.