Over ons

Home / Over ons

Over ons

Het 123-Lean-Body team richt zich sinds 1997 om mensen te helpen naar een optimale gezondheid.

Het geheim hiervoor zit hem in de stofwisselingen een goede zuur-base balans is van belang voor je gezondheid. Bij een verstoorde zuur-base balans blijven er meer zuren in het lichaam achter dan dat er geneutraliseerd worden. Het lichaam kent talloze functies die alleen optimaal werken bij de juiste zuur-base balans. Om dit proces goed te kunnen regelen zal je lichaam dagelijks moeten beschikken over voldoende basische voedingsstoffen. Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam, aangeduid met een pH waarde, is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Een optimale stofwisseling staat voor optimale energie, gewichtsmanagement en gezondheid.

Veel mensen hebben een verstoorde stofwisseling. Bij een trage stofwisseling is afvallen moeizaam, echter een overactieve stofwisseling geeft ook veel problemen.

Ons programma brengt de stofwisseling van het lichaam op natuurlijke wijze naar een optimaal niveau. Hierdoor vallen zware mensen af en komen dunne mensen aan.

Om de stofwisseling te optimaliseren geven we lifestyle- en voedingsadviezen, daarnaast werken we met 100% natuurlijke producten ter ondersteuning. Op deze manier wordt op  verantwoorde natuurlijke wijze  gezondheid en balans bereikt.

Daarnaast zijn regelmatige controles en professionele metingen een belangrijk onderdeel van het programma.

Het helpt mensen die door jaren van diëten een biologische onbalans hebben verkregen op een effectieve wijze herstellen.

Wil je 123LeanBody zelf ontdekken of bij ons aan de slag?
Meld je nu aan via onderstaand contactformulier!

Klik hier