Rivka Hut

Home / Consulenten / Rivka Hut

Rivka Hut

rivka hut

Rivka Hut

Al vanaf mijn pubertijd was ik bezig met diëten, om te voorkomen dat mijn eetstoornis mij naar een ongezond gewicht zou leiden. Het gevolg daarvan was dat ik na jaren nog steeds met een eetstoornis kampte en de diëten vooralsnog voor een ongezond gewicht hebben gezorgd.

Ruim tien jaar geleden besloot ik mijn eetstoornis aan te pakken. Maar door al dat diëten wist ik niet meer hoe ik normaal moest eten en hoe ik naar mijn eigen lijf moest luisteren. Ik ben daarmee aan de slag gegaan en met goed resultaat!

Toen ik met 123LeanBody in aanraking kwam voelde ik mij meteen verbonden met het concept en zag ik de mogelijkheid anderen te helpen bij het aanleren van een gezonde levensstijl.
Weg met al die dieet onzin en terug naar logisch nadenken, voelen en handelen.

Met het programma van 123LeanBody kan ik je helpen door middel van coaching. We kijken naar voeding, werken aan beweging en gebruiken suppletie op maat. Samen werken we aan een gezonde levensstijl.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit kan via 06 12625846.