Myriam Lierens

Home / Consulenten / Myriam Lierens

Myriam Lierens

myriam lierens

Myriam Lierens

Sporten en bewegen doe ik al jaren met heel veel plezier, maar alleen met sporten breng je je lichaam niet in balans. Toen ik in aanraking kwam met 123 lean body wist ik dat dit de manier was om op een leuke en eenvoudige manier met voeding bezig te zijn. Een aanvulling op mijn al bestaande aanbod in de praktijk.

Met elkaar bewegen en sporten is erg leuk om te doen. Maar wat we soms vergeten, is dat gezonde voeding nog belangrijker is voor het lichaam om het in balans te brengen en te behouden.

“Maar hoe weet ik nu wat ik wel en niet moet eten?”  “Wat is nu een lichaam in balans?” “Moet ik dan ook iedere dag naar de sportschool?”. Een aantal veelgehoorde vragen bij mij in de praktijk, -Fit Met Myr- in Schagen.

Met eenvoudige & leuke voedingsadviezen help ik de mensen naar een gezonde leefstijl. Je leefstijl en gewoontes veranderen is niet makkelijk en lukt ook niet van de een op andere dag. Wij gaan samen 3 maanden met elkaar aan de slag waarvan het 123 lean body programma een zeer belangrijk onderdeel is.

Voor meer informatie of een gratis intakegesprek ben ik te bereiken op 06-10090308.